Agenda

MBO • Opleiding Maritieme Techniek vanaf september 2023

Vanaf september 2023 komt er een gespecialiseerde vakopleiding die tegemoet komt aan dat wat onze nautische bedrijven in de regio nodig hebben. Nu, maar ook in de toekomst. Studenten kunnen direct aan de slag in de ‘echte ‘ praktijk om daar de nieuwste technieken toe te passen. Over het gebruik van waterstof en elektro aandrijving bijvoorbeeld. Maar ook 3D printing, IoT en robotisering, alles zit erin!

Maak kennis met de nieuwe opleiding van Vista: Maritieme Techniek. Download hier de informatie flyer Maritieme techniek (pdf)

Netwerkpartner Keyport werkt mee aan de bekendheid en de toekomst van het Maritieme Bedrijvencluster in de gemeente Maasgouw. Bekijk hier de filmpjes van Tinnemans Floating Solutions en Linssen Yachts. En lees het artikel over het project met SparkTech Lab over het werven van jong talent voor de techniek.

De opleiding komt in nauwe samenspraak met het bedrijfsleven tot stand. Linssen Yachts, Tinnemans Floating Solutions en Vissers & van Dijk zijn de kartrekkers van het eerste uur. Achter de schermen werken ze samen met netwerkpartner Keyport en de Gemeente Maasgouw verder aan het uitbouwen van een platform.

Contact & info:
Martin Prevo
m.prevo@vistacollege.nl
T. 06-36538143

Eventinfo

Datum:

1 september 2023

Einddatum:

31 december 2023

Tijdstip:

- uur

Deel event

Meer
inspirerende
events

No data was found

Op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Wanneer u onze website gebruikt is het mogelijk dat we een aantal cookies plaatsen om gegevens van u te verzamelen.