Agenda

Skills Talents teamvakwedstrijden voor het vmbo

Binnen tien verschillende wedstrijden kunnen vmbo-leerlingen laten zien wat zij in hun mars hebben. Skills Talents bestaat uit drie onderdelen: de voorronde op school, de kwalificatiewedstrijd en uiteindelijk de nationale finale. Deze vindt plaats tijdens Skills The Finals.

Voor wie is Skills Talents?
Skills Talents is voor vmbo-leerlingen die zich voorbereiden op het examen. Het is voor leerlingen die wel van een uitdaging houden, of wel een uitdaging kunnen gebruiken. Binnen negen verschillende profielen kunnen leerlingen hun kennis en kunde testen en het opnemen tegen leeftijdsgenoten.

Doe ook mee!
Er zijn genoeg redenen om mee te doen. Zet Skills Talents in als platform om de kwaliteiten van vmbo-leerlingen te toetsen en om hen uit te dagen om excellent vakmanschap te laten zien. Gebruik Skills Talents als effectief middel in LOB en de opleidingskeuze van leerlingen. Het is een bindend instrument voor de doorstroom vo-mbo door de inhoudelijke samenhang van de competities Skills Talents binnen Skills Heroes, met potentie om daar het hbo bij te betrekken. Skills Talents is ook een hulpmiddel in (deel)examinering en in de professionalisering van docenten. Hebben we je overtuigd?

Skills Talents bestaat uit drie onderdelen: de voorronde op school, de kwalificatiewedstrijd en uiteindelijk de nationale finale. Deze vindt plaats tijdens Skills The Finals.

  • Aanmelden: voor de zomervakantie 2023
  • Voorrondes: September – november 2023
  • Inschrijven deelnemers CRS: Tot 1 december 2023
  • Kwalificatie-wedstrijden: December ’23 – januari ’24
  • Nationaal kampioenschap: Maart 2024
Voor deelname en informatie over editie 2023-2024 kun je contact opnemen met:
info@worldskillsnetherlands.nl
Telefoon: 0172 211 120
 

Informatie: https://worldskillsnetherlands.nl

Eventinfo

Datum:

7 juli 2023

Einddatum:

1 april 2024

Tijdstip:

- uur

Deel event

Meer
inspirerende
events

No data was found

Op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Wanneer u onze website gebruikt is het mogelijk dat we een aantal cookies plaatsen om gegevens van u te verzamelen.