Agenda

Bouw & Infra Festival 2023

Wauw! Er hebben zich inmiddels 400 leerlingen van 8 verschillende scholen uit Limburg aangemeld voor het Bouw en Infra festival. Hoe vet is het om al je leerlingen op een actieve, inspirerende manier kennis te laten maken met de gebouwde omgeving.

Bekijk hier de beelden van de editie 2022:

Noteer in je agenda: de 2e editie van het ‘Bouw & Infra Festival’ van Bouwend Nederland. De 2e editie vindt plaats op 16 juni op het festivalterrein van de Mondial, Middelweg 12 in Beek.

Het festival heeft als doelstelling om de jeugd op jonge leeftijd kennis te laten maken met onze mooie sector en inzicht te geven in de vele beroepsmogelijkheden. Aangezien dit perfect past in de gedachte van Sterker Techniek Onderwijs en LOB, willen wij samen met jou op zoek gaan naar de nieuwe generatie helden & heldinnen! Want een toekomstbestendig Nederland kan niet worden gebouwd zonder een nieuwe generatie Bouwmensen. Dit doen wij door een festival te organiseren waar alle disciplines van de bouw en infra op een actieve en aantrekkelijke wijze worden gepresenteerd. En waar de leerlingen kunnen doen, beleven en ontdekken!

Meld je hier direct aan en reserveer een tijdslot voor je klas via: https://www.aanmelder.nl/bouw-en-infrafestival.

Eventinfo

Datum:

16 juni 2023

Einddatum:

16 juni 2023

Tijdstip:

- uur

Deel event

Meer
inspirerende
events

No data was found

Op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Wanneer u onze website gebruikt is het mogelijk dat we een aantal cookies plaatsen om gegevens van u te verzamelen.